Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Astrid Læssø arbejder med velfærdsudvikling i Danmark og Norden og beskæftiger sig med emner som ledelse, strategi, innovation og partnerskaber på alle større velfærdsområder. Hun har mange års erfaring med at designe, udvikle og moderere events i alle størrelser og udformninger. Astrid er stifter og partner i Udviklingsbureaet BETA.

Særlige interesser
Astrid Læssø er optaget af, hvordan vigtige velfærdstendenser omsættes til konkrete, meningsfulde og blivende forandringer i hverdagen ved at gentænke behov, opgaver og aktører. Hun har arbejdet med en lang række forskellige organisationer, og kendetegnende for meget af hendes arbejde er, at det fokuserer på at skabe nye partnerskaber på tværs af samfundets sektorer.

Samtidig er hun optaget af, hvordan vi skaber mere involverende og engagerende arrangementer, der medvirker til at skabe forandring. Uanset om der er tale om det interne strategiseminar eller den store konference. Den fagspecifikke konference på sundhedsområdet eller et tværsektorielt arrangement om nye tendenser i udviklingen af velfærden.

Du vil møde
En engageret og processtærk moderator med et stærkt kendskab til tendenserne på de store velfærdsområder og udviklingen i landets velfærdsorganisationer, der gør, at hun får de væsentligste spørgsmål og problemstillinger på banen i interviews og debatter. Astrid Læssø går gerne ind i selve udviklingen af arrangementet, og det vil være en fordel at involvere hende tidligt i processen.

Udvalgte arrangementer, hvor Astrid Læssø har været moderator for nylig:

  • Lancering af Småbørnsløftet, Egmont Fonden og Tænketanken DEA, 2018
  • Camps på Akademiet for Social Innovation, Frivilligrådet og Tuborgfondet, 2017
  • Demokratikonference, Haderslev Kommune, 2017
  • Folkemødet 2017: Borgmestertopmøde – sammen skaber vi sundhed, PenSam og FOA, 2017

Astrid Læssø levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til.
Astrid kom med mange gode input til vores temasession, og der var i det hele taget en super sparring om arrangementet.
Til selve sessionen styrede hun slagets gang med hård hånd og masser af professionalisme. Præcis som vi ønskede det.
Vi er meget tilfredse.

Jette Morratz Christensen,, Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark
Book arrangement nu

Ring mig op!