Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Astrid Berg er nyhedvært på TV2 NEWS, hvor hun bl.a. har bestyret mediemagasinet Presselogen og udenrigsmagasinet Verden ifølge Trump.

Astrid har tidligere arbejdet som vært på DR2 Morgen og DR2 Dagen. Før det arbejdede hun for DR i Spanien fra 2011-2014.
Astrid har læst film-og medievidenskab og statskundskab på Københavns Universitet og har en overbygning i politisk kommunikation fra Universidad Rey Juan Carlos i Madrid. 


Særlige interesser

Astrid har stor erfaring i at moderere debatter og sætter det højt at skabe en nærværende debat. Astrid er især optaget af internationale forhold, politik og ligestilling, men arbejder også til hverdag med alt fra sundhed til uddannelse, bæredygtig udvikling og teknologi.


Du vil møde

Astrid er engageret, grundig og uformel. Hun er yderst optaget af at tilegne sig stoffet og deltager aktivt i forberedelse af arrangementet. Under interviewet er hun god til at holde fokus og samtidig være nysgerrig på det, der opstår undervejs. Paneldeltagere beskriver, at de føler sig i godt selskab. Astrid kommer med et stort vidensgrundlag og evner at formidle kompliceret stof, så det bliver let og ligetil.

Astrid modererer på dansk, engelsk og spansk

Book arrangement nu

Ring mig op!