Project Description

Ask Rostrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Den lange karriere som journalist var i lang tid centreret om den skrevne presse som stadig er den foretrukne platform.

Da han fik chancen på TV fandt han hurtig ud af at TV er jo det ultimativt gennemslagskraftige medie, hvor det handler om at koncentrere sin journalistik helt ned til det centrale. Det er lige præcis denne egenskab han bl.a. bruger som ordstyrer, og som er essentiel for at kan en indfølende og skarp en af slagsen

Tidligere har han været bl.a. politisk reporter, EU-korrespondent i Bruxelles, nyhedschef og politisk redaktør på Ritzaus Bureau, Berlingske Tidende, MetroXpress og nu på Danmarks Radio. Fra 2007 har vi kunnet opleve ham som en reflekterende analytiker, som er i stand til at lave skarpe interviev på en blød og vedkommende måde.

Ask modererede arrangementet Ledelse i verdensklasse. Ask var en fornøjelse at arbejde sammen med. Han var interesseret, motiveret og nærværende. Både før og under eventet. Ask greb elementer fra oplægsholderne, egne og salens spørgsmål, og flettede det sammen til en sammenhængende og relevant gestalt, på et niveau som den ellers krævende målgruppe oplevede som interessant og humoristisk.

Nicolai Houmann, Direktør i Netværk Danmark