Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Ask Rostrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Den lange karriere som journalist var i lang tid centreret om den skrevne presse, som stadig er den foretrukne platform.

Særlige interesser
Da Ask Rostrup fik chancen på TV, fandt han hurtig ud af, at TV jo er et ultimativt gennemslagskraftigt medie, hvor det handler om at koncentrere sin journalistik helt ned til det centrale. Det er lige præcis denne egenskab, han bl.a. bruger som ordstyrer.

Tidligere har han været bl.a. politisk reporter, EU-korrespondent i Bruxelles, nyhedschef og politisk redaktør på Ritzaus Bureau, Berlingske Tidende, MetroXpress og nu på Danmarks Radio, hvor han har været siden  2007, og hvor vi oplever ham som en reflekterende analytiker. I 2016 blev han vært på TV-avisen i Danmarks Radio.

Du vil møde
Ask Rostrup koncentrer sig meget om sin journalistik ind til det centrale, hvilket er essentiel for ham, og han er en meget indfølende og skarp en af slagsen. Han er en blændende formidler, som samtidig er i stand til at lave skarpe interview på en blød og vedkommende måde.

Ask modererede arrangementet Ledelse i verdensklasse. Ask var en fornøjelse at arbejde sammen med. Han var interesseret, motiveret og nærværende. Både før og under eventet. Ask greb elementer fra oplægsholderne, egne og salens spørgsmål, og flettede det sammen til en sammenhængende og relevant gestalt, på et niveau som den ellers krævende målgruppe oplevede som interessant og humoristisk.

Nicolai Houmann, Direktør i Netværk Danmark
Book arrangement nu

Ring mig op!