Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Anne Sophia Hermansen er mag.art. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet med supplerede studier i filosofi, religion og idéhistorie på University of London. Hun var i ti år pressechef i den finansielle sektor og fik bl.a. hele finanskrisen med. I 2013 skiftede hun til mediebranchen og har været vært på TV2 News, DR2 og Radio24Syv. De seneste år har hun været redaktionschef på Berlingske og har i dag ansvaret for avisens kultur- og livsstilsdækning. Hun har i ti år skrevet kommentarer for avisen om alt fra dannelse, ligestilling og ledelse til velfærdssamfund, uddannelse, kultur og iværksætteri.

Særlige interesser

Anne Sophia Hermansen er flere gange blevet kåret som en af Danmarks mest indflydelsesrige meningsdannere. Hun har blik for det gode argument på begge sider og er interesseret i at flytte en debat fra konflikt til løsning. Det er kendetegnende for hende, at hun har et åbent og fordomsfrit sind, men også en forkærlighed for at udfordre konventioner og “plejer”-tankegang.

Du vil møde

En moderator, der er velforberedt, engageret, nysgerrig, uhøjtidelig og i stand til at skabe en god stemning. Anne Sophia har deltaget i hundredvis af debatter og er optaget af, hvordan debatter bliver til holdningsændring og handling. For hende er en vellykket debat kendetegnet af, at den gør folk klogere, får dem til at grine undervejs og munder ud i, at de gør mindst én ting anderledes.

Personligheder som Anne Sophia Hermansen har interviewet:

Tidl. udenrigsminister Per Stig Møller
Direktør og filosof Morten Albæk
Se flere

Museumsdirektør Rane Willerslev
Politiker og forfatter Anna Libak
Fænomen Linse Kessler
Forfatter Katrine Marie Guldager
Kierkegaard-forsker Pia Sølvtoft
Forfatter og antropolog Dennis Nørmark
Politiker Pernille Vermund
Erhvervsmand Asger Aamund
Iværksætter Klaus Riskær
Filosof Anders Fogh Jensen
Youtubestjerne Julia Sofia
Forfatter Benn Q Holm
Iværksætter Morten Lund

Vært ved prisuddelinger:
  • Prisen som Årets Dansker 2018
  • Læsernes Bogpris på vegne af Danmarks Biblioteksforening og Berlingske til Sara Omar i 2018
  • Årets Dansker til fodboldspiller Nadia Nadim for Berlingske i 2017

Udvalgte arrangementer med Anne Sophia Hermansen som moderator:

  • Kvinder og talent, DJF – 2020
  • Debat mellem Mette Bock og Johannes Riis om litteraturens betydning for det politiske liv i Danmark

  • Debat mellem Morten Messerschmidt (DF) og Anna Libak (V) om danskhed, dannelse og EU

  • Tilbagevendende moderator på Høje-Taastrups nytårskur og erhvervstræf

  • Moderator på debat om iværksætteri og kvinder mellem Carla Camilla Hjort, CEO, Space10, Louise Ertman Baunsgaard, stifter af Letz Sushi, Sahra-Josephine Hjort, CEO, CanopyLAB, Christine Larsen, iværksætter, Ailefo, og Peter Kofler, Dansk Iværksætter Forening

Anne Sophia Hermansen modererede en af ArtPoliticos vigtigste debatter på Folkemødet 2018 med Kulturminister Mette Bock og Gyldendals litterære direktør, Johannes Riis. Debatten handlede om litteraturens rolle i den politiske virkelig, og ASH var velforberedt, skarp og meget vidende om både kulturstoffet og de politiske aspekter af emnet. ASH formåede på samme tid at levere en “rigtig Folkemødedebat”, der var både underholdende og to the point, hvor de divergerende meninger blev trukket tydeligt op, og samtidig sørgede hun for, at deltagerne havde mulighed for gå i dybden med emnet og gøre os allesammen klogere på de centrale problemstillinger.

Vi oplevede i det hele taget Anne Sophia som professionel, kompetent og utrolig imødekommende hele vejen igennem og følte os fuldstændig trygge i hendes hænder – vi kan på det varmeste anbefale hende som moderator!

Julie Christine Artke, medstifter af ArtPolitico

ASH virkede hurtigt interesseret, nysgerrig. Hun kom allerede med gode pointer inden første møde og kom med gode inputs til, hvordan vi skulle inddrage publikum.

Velforberedt, dygtig og god til at være kritisk på en behagelig måde. Hun holdt publikum interesseret under hele debatten, hvor flere kom til.

Hun griber pludselige øjeblikke, og hvis hun kan mærke, at hun ramte en kerne i sagen, som publikum interesserer sig særligt for, så holder hun fast i det og går ikke bare videre med det samme. Hendes evne til at formulere sig er unik og holder debatten i et højt tempo samtidig med, at alle forstår, hvad der bliver sagt.

Mariam Skovfoged, pressechef SAS.
Events er forbundet med 100-vis af stressfaktorer. En moderator, der tager overblik, for både struktur, format, proces og indhold er helt afgørende for, at man rammer det magiske øjeblik, hvor det hele går op i en højere enhed. At man kommer i mål med sine budskaber og opnår formålet. Modsat kan en moderator uden ovenstående kvaliteter, være en stressfaktor ovenpå alle de andre med dårlig foreberedelse, irrelevante spørgsmål og usikker eksekvering. ASH er den sikreste hånd. Med den rette blanding mellem engagement og professionelt håndværk har ASH etableret sig som en del af DIFs a-kæde.
Peter Kofler, formand for Dansk Iværksætterforening
Book arrangement nu

Ring mig op!