Igen i år er Moderator.dk repræsenteret ved Folkemødet på Bornholm. Vi har i år rådgivet og skabt kontakt til 63 forskellige arrangementer.

Ligesom de sidste par år vil vi være tilstede på folkemødet først og fremmest for at se vores moderatorer i action, men også for at ”scoute” nye talenter som vi kan tilbyde vores kunder i fremtiden.

I løbet af Folkemødet vil vi beskrive de arrangementer som vi overværer med opdateringer på vores facebook og Twitter sider. Så hvis du har et rigtig travlt Folkemøde og ikke kan nå alle arrangementer, vil vi opfordre dig til at følge os på facebook og Twitter for opdateringer.

Selvom Folkemødet er et event med utallige debatter kan man selvfølgelig godt mangle lidt inspiration. Derfor er der herunder en beskrivelse af de 3 arrangementer som vi hos moderator.dk glæder os rigtig meget til på Folkemødet. Emnerne er nutidige og derfor også meget relevante for deltagere på folkemødet.

Det første event, som vi vil opfordre dig til at besøge er med moderator og chefredaktør på Weekendavisen Martin Krasnik som i samarbejde med Elmer Advokater og Danske Advokater, skal moderere debatten med titlen:

  • Er det rimeligt, at patienter skal tilbagebetale erstatning?

Fredag den 16. Juni kl. 16.30-17.30

Moderator Martin Krasnik

Kan du være sikker på, at tilkendt erstatning efter en patientskade definitivt er din? Ikke nødvendigvis. Gentagne gange har vi hørt historier om patienter, der flere år efter tilkendt erstatning bliver mødt med krav om, at deres erstatning skal tilbagebetales. Men bør systemet være sådan indrettet?

Kom og bland dig, når advokaten, patientforeningen, regionerne, og politikeren tager debatten. Arrangementet kommer til at foregå F21 Sverigesvejs Eventtelt – Ved Allinge Røgeri / Bibliotek. Samtidig med at du kan finde arrangementet under hashtagget FindBalancen

 

Det næste arrangement på vores liste som skal foregå ved A43 Danmarks Domstole med Martin Breum som moderator er:

  • Verdens mægtigste mand – en dommer?

Lørdag den 17. Juni kl. 15.00-16.00
Moderator Martin Breum

En debat der skal diskutere: Hvordan kan én person have så stor magt? Det være sig en dommer eller en præsident. En amerikansk præsident underskriver et dekret, og standser tusindvis af mennesker på vej til USA. Og de samme strandede mennesker får indrejse i USA med øjeblikkelig virkning, fordi en ”såkaldt” dommer – som USA’s præsident Donald Trump udtrykte det – ophæver samme præsidents dekret. Kan det ske i Danmark?

Kom og hør en debat arrangeret af Danmarks Domstole. Debatten kommer til at handle om de kæmpe konsekvenser demokratiets indretning har for os alle sammen.

 

 

Det tredje og sidste arrangement som vi vil fremhæve er Kræftens Dag, dette arrangement kommer til at foregå L17 LEAD i Nørregade – Kirkepladsen.

Kræft er en stor del af mange danskeres hverdag, da hver tredje dansker i dag rammes af kræft.
Debatten vil være inspireret af en temaaften på DR2, hvor både Adam Holm og Lene Johansen vil føre deltagerne igennem debatten. Samtidig med at tilhørerne vil blive inddraget med holdningsafstemninger. Arrangementet vil indeholde debatter, inspirationsoplæg og journalistiske samtaler, som præsenteres af interessenter på tværs af sundhed, finans, beskæftigelse, erhverv og forskning.

 

Kræftens Dag på Folkemødet
Torsdag den 15. Juni kl. 15.00-18.45

Moderator Lene Johansen og Adam Holm

Kræftens dag er med på folkemødet for andet år i træk med temaerne 1. Fremtidens sundhedsvæsen – hvordan kan og skal kræft prioriteres i fremtidens sundhedsvæsen? 2. Nye behandlinger revolutionerer kræftområdet –  hvordan sikrer vi fortsat hurtig adgang for patienterne? 3. Kræftpatienter i beskæftigelse – hvordan indretter vi arbejdsmarkedet, så det også kan rumme mennesker med en kræftdiagnose?

 

Vi glæder os til et fantastisk Folkemøde med en masse spændende debatter som vil dække mange forskellige emner.