Med en podcast af din debat på folkemødet, kan du nå et markant større publikum med dine politiske budskaber

Debatter på folkemødet kræver mange timers forberedelse med research, møder, praktisk koordinering, leje af stand, dialog med moderator, transport af paneldeltagere etc. før pointer, argumentationer og synspunkter kan præsenteres for tilhørerne i teltet i Allinge.

Moderator.dk vil gerne bidrage til, at debatterne kommer ud til et bredere publikum, og derfor tilbyder vi som noget nyt at producere podcast fra debatterne på folkemødet.

Med en podcast af debatten, er det muligt at nå ud til en markant større del af målgruppen, da debatten på den måde ikke længere er forbeholdt et nogle gange tilfældigt publikum på folkemødet, hvor der med over 3000 arrangementer på få dage er massiv rift om opmærksomheden.

En podcast af debatten fra folkemødet kan efterfølgende sendes ud til alle modtagere af din organisations nyhedsbrev, deles på SoMe, placeres på din hjemmeside etc. Hvis en debat om et tilsvarende emne senere bliver aktuel, kan der eksempelvis refereres til den pågældende podcast.  ”…. Som vi i øvrigt havde en debat om til folkemødet, hvor… … hør podcasten her…”

Podcasten er med andre ord et effektivt redskab til din organisations løbende interessevaretagelse og dertil også et vigtigt arkiv til at huske, hvad der er blevet debatteret af hvem på folkemødet.

Med en podcast fra din debat får du altså et større og langtidsholdbart udbytte af den både økonomisk og i høj grad timemæssige investering en politisk debat på folkemødet er.

Udover de mange muligheder for eksponering på og i egne medier tilbydes podcasten også eksponering på moderator.dk og på en særlig portal for podcast for professionelle, som lanceres foråret 2020 og markedsføres hen over sommeren.

Podcasten leveres i ugerne efter Folkemødet.  Er du interesseret så kontakt moderator.dk