Cookie- og persondatapolitik

/Cookie- og persondatapolitik
Cookie- og persondatapolitik2018-05-25T11:12:11+00:00

Cookie- og Privatlivspolitik

for www.moderator.dk

Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde dig en hjemmeside der både er brugervenlig og ikke mindst relevant. Vi går op i den oplevelse for at kunne give dig og andre besøgende den bedste, mest vedkommende oplevelse – fordi når det er godt for dig, er det typisk heller ikke helt skidt for os.

Derfor – for at kunne optimere din oplevelse samt markedsføre os selv, indsamler vi data om adfærd på siden.

Denne privatlivspolitik forklarer hvordan Moderator behandler dine personoplysninger i forbindelse med vores hjemmeside moderator.dk. Efterfølgende privatlivspolitikken kan du også læse vores cookiepolitik.

Privatlivspolitik
For at vi kan give dig en både overskuelig, brugervenlig og relevant hjemmeside – benytter vi teknologi der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om hvordan du og andre besøgende benytter vores hjemmeside.

Vi indsamler oplysninger om dig og din adfærd for at forbedre din brugeroplevelse, med målrettede budskaber / relevant markedsføring. Vi bruger ligeledes informationerne til at videreudvikle vores hjemmeside og generelle måde at formidle vores budskaber på.

Du kan i det efterfølgende læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem og hvad du gør hvis du har spørgsmål til retningslinjerne.

Vi indsamler ikke oplysninger der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik. Heller ikke informationer der kan henføres til dig, uden at oplyse hvordan du kan undgå det.

Når du benytter www.moderator.dk accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.

Andre vilkår for benyttelse af www.moderator.dk kan du finde sidst i cookie- og privatlivspolitikken.

1 – Dataansvarlig

Den juridiske enhed, ansvarlig for behandling af dine personoplysninger er:

Blue Art Booking /v Mogens Lindved
Egedal 11
Hoptrup
6100 Haderslev

CVR: 26263816

e-mail: info@moderator.dk

Herefter kaldet Moderator.

2 – Beskrivelse af behandling
Formål 1
Optimering af hjemmeside og profilering

  1. a) Optimeringen af brugeroplevelse på moderator.dk: Vi indsamler oplysninger om dig når du bruger vores hjemmeside. De oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside, på vores medieplatforme og til de ydelser og services vi tilbyder. Du kan læse mere om dette i vores cookie-politik nedenfor.
  1. b) Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. E-mails/nyhedsbreve hvis du har tilmeldt dig dette. Vi udleverer eller sælger ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger informationerne til at tegne en profil af læserne.

 

Moderator indsamler således oplysninger om dig på tre måder:

 

  • Oplysninger, direkte fra dig – du selv afgiver
  • Oplysninger, vi indsamler automatisk
  • Oplysninger, fra online kilder, herunder sociale medier, der er offentligt tilgængelige

Vi kan indsamle oplysninger som:

  • Navn
  • Adresse
  • Geografi
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Cookies

 

eller andre oplysninger, som du selv vælger at afgive.

Oplysninger vi indsamler automatisk:

  • Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om din adfærd og navigation på hjemmesiden
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger, du selv afgiver samt oplysninger vi automatisk indsamler om din adfærd
  • Når du interagerer med vores indhold, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, din computer og din adfærd

Med indhold menes der:

  • Annoncer, opslag eller beskeder på sociale medier samt Google’s tjenester
  • Vores nyhedsbreve
  • Blogindlæg
  • Sider på vores hjemmeside

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet, baseret på følgende grundlag:

GDPR artikel 6.1.f om nødvendig forfølgelse af vores legitime interesser, herunder:

  • Markedsføring
  • Optimering af hjemmeside

Modtagere
Vi kan dele dine oplysninger med:

  • Leverandører, herunder IT-leverandører eller marketingbureauer, som vi samarbejder med i forbindelse med optimeringen af din brugeroplevelse med Moderator.

 

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

  • Alle stamoplysninger slettes senest 3 år efter indsamling
  • Cookies slettes i henhold til vores cookie-politik

Formål 2
Tilmelding til e-mails og nyhedsbreve
Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette og forbedre vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder – herunder ved fremsendelse af nyhedsbreve og/eller e-mails.

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  1. a) Almindelige personoplysninger som navn, e-mail, adresse
  2. b) Oplysninger om din adfærd i e-mails og nyhedsbreve

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder

  • Direkte fra dig
  • E-mail software brugt til udsendelse og analyse

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet, baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • GDPR artikel 6.1.a om samtykke

Modtagere
Vi kan dele dine oplysninger med marketingbureauer, som vi samarbejder med i forbindelse med optimeringen af din brugeroplevelse med Moderator.

Opbevaring
Vi vil opbevare dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål der er nævnt, og op til 2 år efter din tilbagekaldelse af samtykke til e-mails eller nyhedsbrev.

Formål 3
Øvrige henvendelser
Generelle henvendelser til Moderator

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig

  • Almindelige personoplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og andre relevante oplysninger som din henvendelse måtte vedrøre

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • GDPR artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesser, herunder:
    • Besvarelsen af henvendelser
  • GDPR artikel 6.1.B (Nødvendig for opfyldelse af aftalen med den registrerede).

Modtagere
Vi deler oplysninger med følgende modtagere:

  • Ingen

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

  • Op til 6 måneder fra den endelige besvarelse af henvendelsen.
  • Henvendelser der vedrører din aftale med Moderator slettes senest 3 år efter afslutningen af kundeforholdet.

3 – Overførsler til lande udenfor EU/EØS
Vi kan i særlige tilfælde overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS (USA og Canada). Overførsler til disse tredjelande vil kun ske til specifikke formål, som nævnt under afsnit 2, og vi vil altid sikre, at der er fornødne garantier på plads der sker en overførsel til et land uden for EU/EØS.

Overførslerne vil ske i medfør af Privacy Shield-ordningen, der er indgået mellem Europa og USA. Overførslen til Canada vil ske i medfør af Kommissionens standardkontrakter, som publiceret af Kommissionen eller ved andre kontrakter godkendt af kompetente myndigheder. Du har mulighed for at få en kopi af overførselsgrundlaget ved at kontakte os på MAIL

4 – Dine rettigheder
Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
  • Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte info@moderator.dk

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Senest opdateret: 25-05-2018

Cookie-politik
På denne hjemmeside anvendes cookies, og i det følgende vil vi beskrive, hvilke cookies, der anvendes, til hvilke formål, de anvendes, og hvordan du kan undgå og slette cookies.

1 – Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger vores hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies.

2 – Så lang tid opbevares cookies
Forskellige cookies har forskellig levetid, afhængig af den enkelte cookies funktion. Når en cookie når sin fastsatte levetid, sletter den sig selv. Ved hvert nyt besøg på hjemmesiden bliver alle cookies fornyet.

3 – Sådan undgår og sletter du cookies
Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, kan du vælge ikke at modtage cookies og at slette cookies, der ligger på din harddisk.

Som bruger skal du dog være opmærksom på, at hjemmesiden ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis du sletter eller blokerer for cookies.

Sådan sletter du dine cookies:
Hvis du vil vide mere om hvordan du sletter og blokkere cookies kan du se mere her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

4 – Hvad cookies bruges til på moderator.dk

For at fastlægge hvem, der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, så det passer til dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

4 – 1 Tredjepart-cookies – Google Analytics
Brugerrelaterede statistikker indsamles via cookien analytics.js. Ingen personlige data registreres. Cookien opsamler oplysninger om din enheds placering ud fra IP-adressen, hvilke sider du besøger på www.moderator.dk samt hvor lang tid, du er på dem. Denne viden bruger vi til at optimere www.moderator.dk og give dig den bedst mulige oplevelse. Vi bruger systemer fra Google Analytics

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

4 – 2 Andre tredjeparts cookies
På vores hjemmeside bruges en række tredjepartsservices. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepart-cookies i din browser. Se vejledning i pkt. 3 “Sådan undgår og sletter du cookies”. Hvis du vælger at blokere tredjepart-cookies kan der være funktioner du ikke kan anvende

Det er muligt at dele tilbud fra vores samarbejdspartnere på Facebook. I forbindelse med denne handling sættes en cookie af Facebook. Denne cookie holder styr på, hvilke af vores tilbud, der deles på Facebook.

I forbindelse med reklamekampagner på nettet, sættes der tredjepart-cookies til at måle brugernes adfærd.

Egne Cookies

Navn Formål Tid
Session Husker fx de oplysninger du har indtastet i en formular, så du er fri for at taste dem igen. 30 dage
Accept af cookies Holder styr på om du har accepteret brug af cookies på siden 1 år

Tredjepart-cookies

Navn Formål Tid
Google Analytics Indsamler oplysninger om brugeradfærden, tiden du har været på siden, hvilke sider du har besøgt mm. Dataene er anonyme og der samles ikke personlige data op. Cookien benyttes til at optimere siden, for at øge brugervenligheden. 30 minutter til 2 år
Hotjar Hotjar er et feedback værktøj, som vi benytter til at forstå brugernes adfærd med det formål at gøre hjemmeside mere brugervenlig. Hotjar lægger sine cookies, for at hjælpe os med at overvåge adfærden imellem siderne og i nogle tilfælde styre afstemninger. Cookien indeholder ingen personlige informationer. 1 år
Facebook Benyttes i forbindelse med at målrette relevante annoncer. Dataene videregives ikke til tredjepart. 3 måneder

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.