Project Description

Presserådgiver, kommunikationsrådgiver med speciale i topledelsesrådgivning, politisk rådgivning og krisehåndtering. Cand. mag. i Nordisk Filologi og Medievidenskab.
Karrieren har budt på alle discipliner inden for kommunikation, bl.a. som: Særlig rådgiver for Ministeren for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med ansvar for strategisk rådgivning af og krisehåndtering for ministeren og regeringen. Seniorrådgiver i Jøp, Ove & Myrthu A/S med ansvar for strategisk kommunikationsrådgivning, primært af topledelser, krisekommunikationsrådgivning, medietræning og intern kommunikationsrådgivning. Kommunikationsdirektør i Sterling Airlines med ansvar for etablering af velfungerende koncernkommunikation, strategisk kommunikationsrådgivning af direktion og bestyrelse, PR og presse i Danmark, Sverige og Norge og public affairs i Danmark. Ansvarshavende redaktør for ugemagasinet FoodCulture med ansvar for etablering og drift af dagsordensættende ugemagasin med væsentlig indflydelse på meningsdannere i og omkring fødevarebranchen, strategisk kommunikationsrådgivning af direktion og præsidium samt public affairs i Danmark.

Redaktør og kommunikationsrådgiver i TDC med ansvar for etablering og drift af velfungerende koncernkommunikation på web og print, strategisk kommunikationsrådgivning af direktion. Kommunikativt ansvar for adskillige store koncernkommunikationsprojekter i hele Norden.
Nu er Rulle Grabow indehaver af sit eget rådgiverfirma med fokus på
topledelsesrådgivning og virksomhedsstrategier. Ved siden af er Rulle
Grabow fast politisk kommentator på JERSILD minus SPIN på DR2 hver
fredag og i det hele taget en meget brugt politisk analytiker og
kommentator i danske medier.

Arrangementer hvor Rulle Grabow har været moderator

  • Landbrug & Fødevarer, planlægning af debattelt med 20 debatter og fast moderator på Folkemødet 2016
    Energiens Årsdag, 2015
  • Sammenslutningen af Danske Fodplejere, Generalforsamling, 2015
  • KFUM’s Sociale Arbejde, Årsmøde, 2015
  • Professionshøjskolen Metropol, ‘Rum for store tanker’, 8 ledelsesdebatter for uddannelsesprofessionelle, 2014
  • Maribo Medico, Søvnkonference, 2013, 2014

Rulle Grabow var moderator på FOAs arrangement på folkemødet om virkelighedens velfærd. Hun styrede på glimrende vis deltagerne igennem et stramt program og nogle store dagsordener om vores allesammens velfærd. Kristian Thulesen Dahl, Karen Ellemann, Frank Jensen og Dennis Kristensen blev holdt i kort snor og Rulle Grabow agerede også modvægt i nogle af velfærdsdiskussionerne. Vi fik nogle meget konkrete billeder af virkelighedens velfærd. Arrangementet var godt forberedt bl.a. fordi Rulle havde indgået i planlægningen og forberedelserne.

 

Kasper Manniche , Chefkonsulent i FOA