Project Description

Line Gertsen er uddannet Cand. mag. i medievidenskab og journalistik fra RUC, Roskilde Universitetscenter. Hun kom til TV Avisen fra DR Dokumentar, hvor hun var vært på den prisbelønnede afsløring af A – Vask, der blev årets nyhedshistorie, og dokumentaren “Prostitutionens bagmænd”, hvor hun blandt andet selv var undercover som bagmand i prostitutions og trafficking miljøet. Før det var hun ansat på TV2 Danmark på formattet TV2 Undersøger, hvor hun blandt andet afdækkede skandalen omkring plastikkirurgen Jørn Ege og dækkede de første danske terrorsager. På TV Avisen var hun ansat som vært fra 2007 til 2012 på 18.30. 21.00, hvorefter hun fik jobbet som undersøgende korrespondent og er idag DRs ansigt på den undersøgende journalistik i TV Avisen. Sidste år nomineret til Cavling-prisen for afsløringen af skandalen omkring psykiater Arne Mejlhede, der førte til fyringer i sundhedsstyrelsens top og kulegravning af tilsynet med sundhedspersoner i Danmark. Vært på programmet “Det er helt sort”, DR1, der afdækkede og tog temperaturen på danskernes forhold til sort arbejde og blandt andet afslørede danmarkshistoriens største sag om sort arbejde i en entreprenørvirksomhed. Hun er uddannet cand. mag i dansk og journalistik fra RUC og har færdiggjort første del af et Ph. d forløb om public service nyhedsværdier. Forskningen er dog indstillet til fordel for den undersøgende journalistik.

Tusind tak for din sikre, kyndige, videnbaserede og dygtige styring af dagen i går.
Det forløb rigtig godt og alle er tilfredse.
Jeg har været meget glad og tryg ved vores løbende opfølgning og status samt den måde du er kommet med ideer og tanker om programmet.

Kan kun anbefale dig en anden gang.

Marianne Lyngberg Nilsson, marketingsansvarlig Cabiweb., Your Content Goes Here

Vi havde engageret Line Gertsen som moderator ved 3 sammenhængen arrangementer om smertebehandling. V har været meget tilfredse med hende som moderator, både hendes engagement, input og performance. Hun var meget dedikeret til at sætte sig ind i emnet og tog et større ansvar end vi forventede.

Anne Reinholdt, Kommunikationschef i Gigtforeningen.

Med Line er man bare helt tryg! Dette til trods for den minimale kontakt inden arrangementet (både sidste år og i år), der er bare helt styr på det.
Hun forstår konteksten og er god til at gribe inputs og få det allerbedste ud af situationen. Vi er meget tilfredse!

Line Renée Thellufsen, Vækstkonsulent og projektleder

Hun var professionel, havde overblik, stillede aktuelle spørgsmål og fik holdt energien oppe i rummet. Hun var i særklasse en synlig moderator uden at sætte sig selv i centrum.

Kristine Nylev, Socialpædagogerne