Project Description

Camilla Thorning er en af DR2s faste værter, der lige nu hjælper seerne godt ud af sengen om morgen med DR2 Morgen, ligesom hun også er vært på Deadline på DR2 og på en lang række politiske magasiner på DR2.
Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 1998, og har tidligere læst Statskundskab på Aarhus Universitet.
Camilla har i 12 år været en del af DRs politiske redaktion på Christiansborg. Hendes kendskab og erfaring med dansk politik og EU politik er derfor meget solid.
Siden 2011 har hun været vært på DR2.

Seneste arangementer hvor Camilla Thorning har været moderator:

  • Startup Borgen – konference, 2016
  • Bryggeriforeningen – konference og arrangement på folkemødet, 2016
  • Transportforum – konference, 2016
  • Landsforening – konference, 2016
  • Blindesamfund – konference, 2016
Camilla er tydeligvis en meget erfaren moderator! Emnet var relativt komplekst, men Camilla var vidende og godt bevandret i stoffet. I selve forberedelsesfasen udviste Camilla overskud og ro, så vi følte os helt og aldeles trygge ved at overlade struktureringen og vinklingen af debatten til hende.

Tina Vestergaard, Kommunikationsmedarbejder AAU.

Camilla var rigtig hurtig til at sætte sig ind i stoffet og forstå ambitionsniveauet for dagens program. Ligeledes var hun god til at navigere i, at den ene af de planlagte debatter blev lidt mere teknisk end resten.

Thea Gregersen, kommunikationskonsulent Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation - ABF